Maria Cristina Beach

Appartementen


Het Maria Cristina Beach Gebouw Een korte Geschiedenis

 

Het eerste Maria Cristina Appartementen gebouw werd gebouwd in 1962. Het was één van de eerste gebouwen aan dit deel van het Poniente strand. Het bestond uit twee kleine aparte huizen, een klein parkje met fontein en een tennisbaan. In die tijd gaf men de voorkeur eraan dat gebouwen uitzicht hadden op de bergen met een langgerekte structuur richting Alicante (in Benidorm zijn nog enkele oude gebouwen in deze stijl te vinden)

 

In 1986 werd begonnen met de bouw van het huidige Maria Cristina Appartementen gebouw, van rode bakstenen, in een Modern Design. Een gebouw waar alle Studio's en Appartementen een Balkon hebben met vrij uitzicht over het strand en de zee. De achterkant van het gebouw heeft alleen trappen, liften en gangen. Deze schone structuur wordt gebruikt in het zuiden van Spanje om de doorgang van frisse lucht te vergemakkelijken, hierdoor ontstaat een betere koeling, tijdens de warme zomermaanden.

 

Er is een zwembad in een grote tropische tuin met uitzicht op het strand en de zee. Het zwembad bestaat uit twee delen: een diep zwembad en een apart kinderbad. De tuin heeft een typische vegetatie van deze regio. De Palmbomen zijn in deze regio altijd aanwezig geweest en maakten vroeger deel uit van een Oase in dit deel van Benidorm, de oude Olijfboom en andere planten komen uit een nabijgelegen stad. In 2014 is de tuin rond het zwembad voorzien van Italiaanse ligbedden.

 

Aan de achterzijde van het gebouw zijn er 18 Parkeerplaatsen, tevens beschikken wij over 18 parkeerplaatsen in een ondergrondse parkeer Garage.

 

Onze eerste gasten waren voornamelijk Spaans, Frans, Engels en Duits. Tegenwoordig mogen wij ons verheugen op het bezoek van gasten uit geheel Europa. Er zijn zelfs familie's uit geheel Europa waarvan de 3e Generatie ons bezoeken.

 

Een historisch feit: In de jaren 50 kwamen, Duitse gasten, met de eerste Bikini's naar Benidorm.

 


holidays apartamentos benidorm

IN DE ZOMER: Familie Vakanties

De appartementen zijn allemaal met uitzicht op zee in de eerste lijn op het strand. Ze hebben een mooi terras om leuke vakantie te genieten met uw familie.
Het strand in de voorkant van de opknapbeurt is met goud zand, het water op de rivier is niet diep en er zijn geen stroom.
Er is een zwembad met een ruimte voor de kinderen.


invierno playa benidorm

IN DE WINTER: Geniet van rust

In de winter zijn ze speciale winter prijzen per maand van oktober tot maart.
Ze bevat een schoonmaken van een week met verandering van handdoeken en lakens.
De appartementen hebben allemaal in de winter centrale verwarming en dekbedden.